• Paperall - paperin jatkojalostaja

    Laadukasta paperin ja kartongin jatkojalostustyötä asiakkaan toiveiden mukaisesti

Arkitus

Arkitus

Monipuolinen arkkikonekantamme mahdollistaa erikokoisten arkkien leikkaamisen, joten meillä onnistuu myös hyvin pienten sekä hyvin suurten arkkien leikkaaminen.

Pituusleikkaus

Pituusleikkaus

Uudelleenrullaamme sekä ohuita että paksuja paperi- ja kartonkilaatuja. Meillä on vahva osaaminen pienrullauksista isojen rullien käsittelyyn

Pakkaus

Pakkaus

Tiivis kutistemuovipakkaus suojaa tuotetta hyvin sekä epäpuhtauksilta että vaurioilta. Teemme arkkipalleteille tarvittaessa myös erikoispakkauksia.

Logistiikka ja varastointi

Logistiikka ja varastointi

Teemme sekä rekkalastauksia että kontituksia. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa hyvät kulkuyhteydet vientisatamiin.

Paperall - ammattitaitoista paperin jatkojalostusta

Tarjoamme laadukasta arkitus- ja pituusleikkauspalvelua vaativille paperi- ja kartonkilaaduille. Palveluihimme kuuluu myös varastointi, sekä lastinkäsittelypalvelut ja näyteleikkaukset.

Paperall

Henkilöstö ja työpaikat

Työllistämme tällä hetkellä yli 10 työntekijää. Pitkäaikaisten työntekijöidemme osaaminen paperin ja kartongin jalostuksesta on karttunut useamman kymmenen vuoden ajalta ja tätä osaamista hyödynnämme myös uusien työntekijöiden perehdytyksessä. Me Paperallilla tarjoamme töitä kartongin ja paperin arkituksen ja uudelleenrullauksen lisäksi myös pakkaus- ja varastointitehtävissä.

Arvot

Meille tärkeää on tuottaa laadukasta paperin ja kartongin jatkojalostustyötä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olemme merkittävä paikallinen työllistäjä Kotkassa. Pidämme tärkeänä kehittää ja ylläpitää asiakassuhteitamme. Haluamme, että asiakassuhteemme ovat pitkälle tähtääviä kumppanuuksia, joissa tehdään yhteistyötä jatkuvasti. Olemme kiinnostuneita asiakkaistamme sekä heidän tuotteistaan ja vahva tuotetuntemus on meidän ylpeytemme. Laatu ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Olemme vastuullinen kumppani.

Toimintapolitiikka

Paperall noudattaa asetuksia Kehysasetus 1935/2004 (EU), GMP-asetus 2023/2006 (EU) ja Muoviasetus (EU) 10/2011 elintarvikkeiden kanssa kosketukseen joutuvista materiaaleista ja tarvikkeista, sekä niiden hyvistä tuotantotavoista. Näiden noudattaminen toteutetaan riittävällä laadunvalvonnalla ja dokumentoinnilla.

Yrityksen tavoitteena on jatkuvasti parantaa ja kehittää yrityksen toimintaa siten, että se pystyy paremmin palvelemaan asiakkaitaan. Kaikissa töissä selvitetään asiakkaan vastuut ja vaatimukset. Asiakasreklamaatioista pidetään kirjaa ja ne käsitellään asianmukaisesti. Yritysjohto vastaa edellytyksistä tehdä työ asianmukaisin varustein ja työhön soveltuvilla koneilla. Yritysjohto vastaa myös työn suunnittelusta sekä laatujärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä. Henkilöstö tuntee ja ymmärtää yrityksen laatu- ja elintarviketurvallisuuspolitiikan ja noudattaa yrityksen laatujärjestelmää. Henkilöstön osaamista ylläpidetään vuosittaisilla elintarviketurvallisuuskoulutuksilla sekä tarpeen mukaan järjestettävillä erillisillä koulutuksilla.

Vastaamme ympäristöstämme minimoimalla pakkausjätteen määrää ja kierrättämällä paperi- ja kartonkikuidut paikalliselle hylkymateriaalien käsittelylaitokselle.

Meille turvallisuus on avainasemassa ja kiinnitämme erityistä huomiota läheltä piti –tilanteisiin ja työtapaturmiin. Työntekijämme raportoivat tilanteista ja niiden pohjalta tehdään korjaavia toimenpiteitä, jotta uusilta tilanteilta vältytään tulevaisuudessa. Kehitämme turvallisuuttamme jatkuvasti myös tekemällä ennakoivia toimenpiteitä.

Yhteystiedot

Osoite:
Insuliitintie 2, 48720 Kotka

Laskutus- ja postitusosoite:
Bulevardi 17 A 36, 00120 Helsinki

Sähköpostit:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kaikki yhteystiedot